Pasar Clickbank

Maneka Macem-macem Marketing Afiliasi

Maneka Macem-macem Marketing Afiliasi

Keuntungan pariwara digandhengake saiki luwih jelas tinimbang mbiyen. Iki minangka faktor utama kanggo mréntahaké program pariwara lan pemasaran asosiasi ing antarane atusan ahli pemasaran net.

Umume teknologi modern internet saiki saestu ndadekake para pemasar online digandhengake entuk data lan uga angka penghasilan nalika adol asosiasi. Saiki sampeyan bisa nggunakake bisnis kaya PayPal kanggo ngrampungake uga nangani faktur. Iki pancen nyuda wayahe para pemasar online afiliasi kudu ngenteni mbayarane sing bakal dikoleksi saka vendor.

Loro-lorone mitra lan uga vendor saiki wis ngerti manawa iklan asosiasi bisa digunakake kanggo kalorone. Sing adol nganggep pariwara lan pemasaran minangka kasempatan kanggo masare barang kanthi rega paling sithik. Ing macem-macem tangan liyane, rekan kasebut ndeleng pariwara lan pemasaran asosiasi minangka sarana langsung kanggo entuk bathi ing internet kanthi nindakake apa sing paling disenengi, yaiku posting ing internet.

Minangka daya tarik pariwara lan pemasaran asosiasi pancen wis overdrive, semono uga pangarep-arep saka wong-wong sing sejatine wis ngowahi hak babagan iklan lan pemasaran asosiasi. Pariwara sing digandhengake ora dianggep minangka pendekatan tambahan pariwara dening para penjual, utawa minangka sumber penghasilan ekstra dening para pemasar online asosiasi. Kanggo rekan lan uga sing adol, iklan asosiasi saiki dianggep minangka sumber penghasilan utama lan uga penghasilan.

Saiki kita kudu mriksa pariwara apa wae sing paling cocog kanggo kabeh jinis wong? Apa ana jinis pamisahan ing program pariwara?

Sejatine ana sawetara pariwara asosiasi, lan uga jinis-jinis kasebut mesthi gumantung kepiye cara sampeyan ngidentifikasi. Kategori utama program iklan lan pemasaran asosiasi kalebu ing 2 klasifikasi: pay-per-click (PPC), lan uga pay-per-performance (PPP).

Pay Per Click (PPC) - PPC minangka jinis iklan asosiasi sing paling misuwur kanggo rekan sing duwe situs cilik, uga cara sing paling gampang kanggo ngasilake dhuwit. Ing jinis pariwara iki, vendor mbayar rekan saben pengunjung situs diarani situs, yaiku kapan ana wong ngeklik spanduk utawa iklan pesen sing adol.

Pay Per Performance (PPP) - Pariwara asosiasi PPP bisa digayuh kanthi apik ing antarane para vendor uga minangka jinis sing paling nyenengake kanggo para mitra. Ing program asosiasi semacam iki, penjual mbayar rekan nalika rekomendasi kasebut malih dadi kegiatan - yaiku kapan wae pengunjung situs sing wis kasebut tenan tuku apa-apa saka situs web vendor utawa nalika pengunjung situs pungkasane dadi sing utama. Ing macem-macem liyane, pariwara semacam iki pungkasane dadi paling marem kanggo rekan sing setya, amarga pambayaran ing iklan lan pemasaran asosiasi PPP umume ana 15% nganti 20% saka penjualan barang nyata.

Pariwara digandhengake kanthi mbayar bisa uga luwih diidentifikasi dadi 2 jinis: pay-per-sales (PPS) uga pay-per-lead (PPL). Kalorone kasebut misuwur banget.

a) Pay Per Sale (PPS) - Ing pariwara asosiasi sing mbayar saben adol, para penjual mbayar biaya kanggo rekanan saben pengunjung situs kasebut sejatine nerangake situs web penjual kasebut ing kasunyatan entuk soko situs web vendor. Afiliasi umume dibayar kanthi ganti rugi, sanajan macem-macem vendor liyane mesthi bakal mbayar biaya sing didandani. Ora masalah apa dhasar muatan kasebut, umume luwih gedhe tinimbang biaya sing dibayar kanggo rekan ing program asosiasi bayar per klik.

Ing jinis iklan asosiasi kasebut, rekan kasebut dibayar kapan wae pengunjung situs web sing dirujuk menyang situs web vendor ngemot jinis aplikasi utawa jinis sing sebanding karo organisasi perusahaan kasebut. Loro saka 3 jinis iklan lan pemasaran asosiasi kasebut, ana macem-macem jinis iklan asosiasi liyane. Yen kategori kasebut adhedhasar ambane jaringan asosiasi, bisa diidentifikasi minangka siji-tingkat, rong tingkatan, uga pariwara lan pemasaran asosiasi multi-tingkatan.

Tunggal, Tier Loro, lan uga Pemasaran Afiliasi Multi-Tingkat

Jinis iklan lan pemasaran asosiasi kasebut adhedhasar macem-macem derajat utawa tarif ing jaringan asosiasi sing mbayar maneh.

A) Tier Tunggal - Ing program iklan asosiasi siji tingkatan, rekan-rekan kasebut mung mbayar adhedhasar penjualan langsung utawa situs web lalu lintas dheweke sejatine wis nggambarake bakul kasebut. Kabeh jinis iklan lan pemasaran sing digandhengake sadurunge (kayata PPS, PPL, uga PPC) kalebu kategori siji-tingkatan.

B) Two Tier - Ing program iklan asosiasi loro tingkat, para mitra ora mung ngentekake lalu lintas situs web utawa penjualan sing ditawakake situs web vendor, nanging uga kanggo saben lalu lintas situs web utawa penjualan sing diarani macem-macem mitra sing wis mlebu minangka sub-afiliasi saka pemasar online asosiasi ing ndhuwur.

C) Multi Tier - Fungsi pariwara multi-level uga padha, sanajan rekan kasebut entuk ganti rugi ekstra kanggo macem-macem derajat rekan ing macem-macem tarif ing jaringan associate.

D) Pemasaran Afiliasi Penghasilan Sisa - Ing jinis iki, saliyane kanggo penghasilan saka asosiasi dhuwit kanggo saben klien sing wis nggambarake situs web vendor, asosiasi uga dibayar saben klien sing wis bener-bener ngrujuk bali menyang situs web vendor uga akuisisi siji item maneh. Kompensasi pariwara semacam kasebut adhedhasar persentase adol utawa adhedhasar biaya.

Saben pemasar online digandhengake nemokake manawa macem-macem pendekatan iklan digandhengake bisa digunakake kanthi cara sing beda-beda kanggo saben wong. Iklan multi-associate, uga diarani Multi-Level Marketing (MLM) minangka pariwara web sing angel banget lan uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong. Nyatane, akeh ahli pemasaran sing duwe reputasi penting mikir babagan MLM minangka sing dilarang utawa ana sing ora dikarepake.

Pemasar online rekan kudu eksprimen karo macem-macem pendekatan uga nemtokake endi sing bakal paling cocog kanggo dheweke. Dheweke kudu fokus ing teknik iklan asosiasi sing cocog karo desain perusahaan pemasaran web.

Cukup minangka daya tarik pariwara lan pemasaran asosiasi sing bener-bener dadi overdrive, kanthi cara sing padha pangarep-arep saka individu wis sejatine wis owah dadi pariwara lan pemasaran asosiasi. Pariwara lan pemasaran rekan wis ora dianggep maneh minangka teknik pariwara kaping pindho dening vendor, utawa minangka sumber penghasilan ekstra dening profesional pemasaran rekan. Kanggo mitra lan uga vendor, pariwara lan pemasaran asosiasi saiki dianggep minangka sumber utama penghasilan uga penghasilan.

Ing macem-macem tangan, pariwara semacam iki bakal dadi paling marem kanggo rekan sing setya, amarga ganti rugi ing iklan asosiasi PPP biasane ana 15% nganti 20% saka penjualan barang nyata. Kajaba saka 3 jinis iklan asosiasi kasebut, ana macem-macem jinis iklan asosiasi liyane.

Nggolek Gadget Omah lan Outdoor Paling Anyar Lan Paling Apik?

Minangka Associate Amazon, Aku Entuk Saka Tuku Kualifikasi

Preparasi Pajak VIP - Nganti Dhuwit Tunai $ 6000

Lindhungi Omah Sampeyan - 4.9 Sistem Perawatan Udara kanthi Rating Bintang

LuxuryIllinoisHomes - Omah Omah Paling Apik kanggo Didol